Joost Heessels

Wie is

Mijn wegen zijn ondoorgrondelijk en zijn misschien wel anders dan al die andere geplaveide wegen. Energie krijg ik voornamelijk van inspirerende mensen waarmee ik samen mag zoeken naar innovatieve of vernieuwende oplossingen op het gebied van samenwerken, communiceren en of zaken uit het publieke domein. Ik geloof sterk in de ondernemende ambtenaar, bibliothecarissen, coöperaties voor publieke diensten en netwerkorganisaties etc..
Ik voel mij thuis bij mijn tegenpolen, bij mensen die anders durven te denken of doen wat ze denken.

Verder ben ik breed ontwikkeld, analytisch scherp en een netwerker pur sang. Door mijn brede interesse vind ik altijd wel nieuwe denk- en doe-richtingen.

Koffie drinken?
06 12795763
joostheessels@outlook.com
www.joost-heessels.nl

Keywords: Vernieuwing | Innovatie | Samenwerken | Communicatie | Advies | Vrijdenkend

Fotografie (blog foto: Wie is): Jesse Wassing Photography

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *