Nadenkstof: Carmen Cabo

Carmen Cabo is hoofd Development & Partnerships van Rijksmuseum Boerhaave.

In een vergaderzaal in Rijksmuseum Boerhaave in Leiden nam ik mijn eerste podcast op voor Nadenkstof. Carmen Cabo had gereageerd op mijn vraag – op het medium Twitter – om te gast te zijn. Maar eigenlijk was ik de gast van Carmen.

Carmen Cabo is hoofd Development & Partnerships van Rijksmuseum Boerhaave. In het museum staat reeds een zeer actuele tentoonstelling over pandemieën. Bedacht op het moment dat er in Nederland nog niets aan de hand was. Na ons gesprek mocht ik nog even door de tentoonstelling heen lopen.

Onderdeel van de tentoonstelling Besmet van Rijksmuseum Boerhaave te Leiden.
Rijksmuseum Boerhaave

De tentoonstelling Besmet loopt nog door tot negen januari 2022. Er mogen steeds maar 24 bezoekers in de tentoonstellingsruimte aanwezig zijn. Klik hier voor meer informatie.

Luister naar een mooi gesprek over pionieren in het onderwijs.Kom achter de betekenis van filantropie. En hoor waarom cultuur zo belangrijk is in het leven van Carmen Cabo.

Nadenkstof is ook te beluisteren via Itunes, Spotify en Google Podcast.

 

Meer informatie over Carmen Cabo is te vinden op haar Linkedin pagina.
In het gesprek kom het rapport Dijsselbloem aan de orde. Hieronder staat de samenvatting van dat rapport te lezen:

Bron van de PDF is: https://www.parlement.com/9291000/d/svrapportonderwijs.pdf

In het gesprek met Carmen komen we te spreken over literatuur in het kader van filantropie. Het gaat om de boekenserie “Geven in Nederland 2017”.
 

https://www.radioviainternet.nl

(Visited 123 times, 1 visits today)
JoostHeessels Geschreven door:

Joost denkt niet in bestaande structuren. Door het hebben van een vrije geest is hij in staat buiten de gebaande paden te lopen. Daarnaast heeft Joost een voorliefde voor innovatieve processen, informatiemanagement, communicatie, Marketing en media. Joost kan buiten naar binnen halen en vice versa. Daarnaast gaat hij uit van zijn eigen kennen en kunnen en van de kennis binnen een team. Joost functioneert het beste binnen een hecht team van medewerkers die samen één doel nastreven.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *